RadiantEclipseForums II
Hello, Guest! Very Happy Welcome To RadiantEclipseForums, If You Haven't Already Please Register Smile



 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
REF Now Has A Twitter And A Facebook Fan Page! Go Follow @RadiantEForums, And Like RadiantEclipseForums on Facebook!

Share | 
 

 Anyone else have this problem?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
DJ
Member
Member
avatar

Posts : 269
Points : 17
Reputation : -2
Join date : 2011-12-02
Age : 24

PostSubject: Anyone else have this problem?   Mon Dec 12, 2011 9:48 am

Security checks help keep Facebook trustworthy and free of spam.
Enter confirmation code
A code was sent to your following number

Once you've received your confirmation code, please enter it below. This will help confirm your account ownership.

Resend code

Resend code via a phone call
All i did was change my profile picture, then i got logged out and got that error message when trying to log in. I emailed the help center several times
Back to top Go down
View user profile http://www.gamingpalace.forumotion.com
Fiction
Founder
Founder
avatar

Posts : 903
Points : 2147483647
Reputation : 36
Join date : 2011-10-01
Age : 21
Location : A Place of Hope And No Pain

PostSubject: Re: Anyone else have this problem?   Fri Dec 16, 2011 7:32 pm

No D:

Did you get it back?

________________________


Back to top Go down
View user profile http://radianteclipseforums.forumotion.net
DJ
Member
Member
avatar

Posts : 269
Points : 17
Reputation : -2
Join date : 2011-12-02
Age : 24

PostSubject: Re: Anyone else have this problem?   Sat Dec 17, 2011 1:26 am

Yeah they gave me the most stupidest excuse why it happened too..
Back to top Go down
View user profile http://www.gamingpalace.forumotion.com
Fiction
Founder
Founder
avatar

Posts : 903
Points : 2147483647
Reputation : 36
Join date : 2011-10-01
Age : 21
Location : A Place of Hope And No Pain

PostSubject: Re: Anyone else have this problem?   Sat Dec 17, 2011 2:49 pm

Facebook sucks -.-

Only government filled lies!

________________________


Back to top Go down
View user profile http://radianteclipseforums.forumotion.net
Sponsored content




PostSubject: Re: Anyone else have this problem?   

Back to top Go down
 

Anyone else have this problem?

View previous topic View next topic Back to top 

 Similar topics

-
» Problem with Power Cord
» How can i fix a priming problem?
» Snapper Transaxle Problem?
» SD 2100 switches off by itself... battery problem?
» Is Vick The Problem?
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
RadiantEclipseForums II :: Social Networks :: Facebook-
Free forum | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com